Schedule a meeting

Onze klanten

Deze klanten gingen je voor.

Lofty Manner

Fashion

Lofty Manner brengt meer dan 10 collecties vrouwenkleding uit op jaarbasis. Met eigen designs zorgen ze ervoor dat tientallen vrouwen zich dag in dag uit goed voelen!

Transpack Packaging

B2B ecommerce

Transpack biedt met een B2B webshop verpakkingsmateriaal aan in het Verenigd Koninkrijk.

Prept

Supplementen

Begin je dag goed met Prept! Het merk heeft eigen ontbijtgranen die gezonder (en lekkerder) zijn dan de producten in de supermarkt. Minder suikers, meer eiwitten, de basis voor een gezonde, sportieve dag!

Solid Growth is pro-actief, denkt out-of-the-box en dat levert nieuwe kansen op voor mijn merk.
Joeri Horijon
Eigenaar

Perfecthomeshop

Interieur

Perfecthomeshop biedt betaalbare meubels en woonaccessoires aan via een eigen webshop. Ze leveren aan consumenten, maar ook aan (kleine) bouwbedrijven voor de herinrichting van woningen.

Prettige samenwerking met Solid Growth
Evelien
CEO Perfecthomeshop

Stone & Tile Company

Interieur

Stone & Tile Company biedt tegels aan voor zowel binnen- als buitenshuis in het Verenigd Koninkrijk. Gekenmerkt door uitstekende prijzen in combinatie met een uitmuntende klantenservice.

BOOOMTAG

Iedere outdoor liefhebber of fervent reiziger kent dat gevoel: je belangrijke spullen kwijtraken. Van kiteboards op een wilde zee tot je helm bij een boscafé na een mooie mountainbike rit. Vaak vind je ze terug, maar soms niet. En daar is BOOOMTAG voor. Een tag waarmee je realtime kunt zien waar je spullen zijn. Gemaakt voor outdoor sports, ook te gebruiken op koffers en bijvoorbeeld telefoons.

Easy Ergonomics

B2B ecommerce

Easy Ergonomics helpt zowel het MKB als corporates en bedrijven in de publieke sector aan ergonomische werkplekken.

Sophia Mae

Sophia Mae biedt producten aan om jezelf en je directe omgeving van dat beetje 'extra' te voorzien. Van selfcare producten tot heerlijke kaarsen waarmee je avonden thuis een beetje leuker maakt, allemaal van topkwaliteit en voorzien van minimalistische designs.

Transpack
Transpack

Transpack Packaging moest het voor onze samenwerking vooral hebben van naamsbekendheid, bestaande relaties en paid search. Retentiemarketing werd nog niet toegepast, dus veel bestaande klanten werden niet aangemoedigd om vaker terug te komen. Door de samenwerking met Solid Growth gebeurt dit nu wél.

Stone & Tile Company
Stone & Tile Company

The Stone & Tile Company is een webwinkel met aardige staat van dienst in het Verenigd Koninkrijk. Zij hebben ons benaderd om een retentiemarketing strategie op te zetten middels Klaviyo, zodat ze geen klanten meer verliezen en inactieve klanten geheractiveerd kunnen worden. Ontdek hoe wij hen hebben geholpen.

Prept
Prept

Prept is een Nederlandse startup, gericht op gezonde en makkelijke voeding. Tijdens het opzetten van het merk hebben zij ons benaderd om e-mail flows te bouwen, zodat alles aan de achterkant goed stond voor de bovenkant van de funnel werd gevuld. Ontdek hoe wij hen hebben geholpen aan een goede start.

Perfecthomeshop
Perfecthomeshop

Voor onze samenwerking deed Perfecthomeshop nog niets met e-mailmarketing. Wij hebben daar verandering in gebracht door flows over de gehele customer journey op te zetten.

Noony
Noony

Voor onze samenwerking met Noony had het merk slechts een basale e-mailmarketingopzet via Klaviyo, die bovendien niet optimaal functioneerde. Ons project heeft dit landschap compleet veranderd. We hebben een strategie ontwikkeld gericht op de hele klantreis, Klaviyo volledig geconfigureerd en ingezet om 'buyers remorse' te verminderen en de frequentie van meerdere aankopen te verhogen.

Vrijblijvend gesprek?

Ewoud Uphof

Oprichter & Strateeg

We stellen je vragen om te zien waar de kansen liggen, welk pakket bij jouw situatie past en of er een match is tussen ons.

Retentie-marketing voor webwinkels met pit

Laat ons je helpen om de retouren te verlagen, herhaal-aankopen te verhogen en dus op een structurele manier je omzet te laten groeien.

Gericht op omzetgroei, niet gedacht vanuit één kanaal
Met 10 jaar ervaring in e-commerce zijn wij een krachtige partner in de executie
Wij snappen jouw branche en denken met je mee.