E-mail marketing

Verhoog de retentie, gemiddelde orderwaarde en klantwaarde door geoptimaliseerde flows en converterende campagnes. Wij maken van e-mail marketing een van je belangrijkste acquisitiekanalen.

Klaviyo E-mail Marketing

Benut de kracht van Klaviyo en retentie marketing en behaal 20%+ omzetgroei uit e-mail marketing.

E-mail marketing voor webwinkels

Met een team van copywriters, designers en Klaviyo specialisten ondersteunen en vergroten we de groei van onze klanten. We verhogen door middel van Klaviyo e-mail marketing de klantretentie en daarmee de omzet. Van automatiseringen en het opzetten van Klaviyo tot maandelijkse campagnes en uitgebreide A/B tests.

Waar wij klanten mee helpen

Klaviyo opzet en implementatie

We helpen met de migratie naar Klaviyo en zorgen ervoor dat webwinkels helemaal klaar zijn om succes te behalen door middel van e-mail marketing. Onze team helpt met het opzetten en optimaliseren van onmisbare flows als New Subscriber flow (welcome series), Abandoned Cart en Post Purchase. Dit combineren we met een e-mail marketing groeistrategie waarmee we de Customer Lifetime Value (CLV) en retentie verhogen. 

Campagne management

Maandelijkse ondersteuning om nieuwsbrieven en andere campagnes te versturen, testen en optimaliseren. Onze copywriters en designers leveren e-mails af die perfect aansluiten op je huisstijl, aanzetten tot actie en afgestemd zijn op klantgedrag. Onze templates verhogen de omzet. 

Flow optimalisatie

Maandelijkse optimalisatie van flows om de e-mail marketing omzet te verhogen. Klaviyo automations zijn dé manier om een gepersonaliseerde ervaring te bieden aan klanten. Onze flows verhogen openingspercentages, betrokkenheid en conversies. Door A/B testen optimaliseren we de flows en zorgen we ervoor dat webwinkels hun doelgroep steeds beter leren kennen en er meer omzet uit weten te halen. 

Lijstgroei en segmentatie

Het laten groeien van je mailinglijst met kwalitatieve leads is van cruciaal belang om je webwinkel te laten groeien. Omdat e-mails versturen naar je complete lijst geen goede optie is, verdelen we ze in kleinere porties waardoor webwinkels een persoonlijke ervaring bieden. Door personalisatie en segmentatie verhogen we de openingspercentages, doorklikratio’s en omzet via e-mail marketing. Solid bouwt en optimaliseert on-site leadgeneratie om je mailinglijst te vergroten. 

E-mail marketing
E-mail marketing
E-mail marketing
Koen Triangle image
Laten we samen werken aan de groei van jouw webshop. Plan direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.
Solid Gray triangle background

Zonder dienst

Met dienst

Solid Gray triangle background

Gerelateerde artikelen

Ultieme handleiding: leverbaarheid e-mails voor e-commerce.

Het verhogen van de leverbaarheid van e-mails is niet lastig. Neem deze handleiding door, pas de tips toe en haal meer omzet uit e-mail marketing als webwinkel.

9/3/23
25 minuten
12 verbeterpunten voor effectievere e-mail onderwerpregels

In deze blog delen we twaalf verbeterpunten waarmee webwinkels hun open rate (openingspercentage) moeiteloos verhogen.

28/1/23
6 minuten
E-mail marketing segmentatie voor e-commerce: uitleg + tips

Segmentatie in e-mail marketing is hét ingrediënt voor succes. In deze blog geven we je uitleg, ontdek jij hoe je het toepast en ontvang je praktische tips om succes te behalen.

25/1/23
14 minuten

Onze manier van werken

Onze samenwerking start met een audit. We checken waar jullie nu staan en implementeren vervolgens onze checklists en playbooks om snel meters te maken. Aan het einde van het eerste half jaar webshop management staat alles als een huis en werken we proactief vooruit.

1

Maand 1

We analyseren de huidige gang van zaken, identificeren quick wins en plannen uren in om de webshop klaar te maken voor een maandelijkse controle.
2
5

Maand 2 - 5

We voeren maandelijkse checks uit, creëren ritmes en nemen je team mee in dit proces. Deze aanpak zorgt ervoor dat jullie in één rechte lijn doorgroeien naar level drie en vier.
6

Maand 6

We hebben een solide fundering neergezet voor webshop management. Level 5 is bereikt. De ritmes zijn duidelijk, alles in de webshop staat strak en je interne team werkt mee. Vanaf dit moment stappen wij in een adviserende rol en dragen we de kennis over aan je interne team. We blijven maandelijkse checks uitvoeren in samenwerking met je team.

*Trajecten zijn op abonnementsbasis met een minimale termijn van 3 maanden, daarna is onze samenwerking maandelijks opzegbaar.

Partners gingen sky high door ons Solide Fundament.

65% van onze klanten heeft haar omzet verdubbeld in de eerste 6 maanden. Je wilt dat niet van ons horen, maar van hen.

Eigenaar Suite 702

Ewoud is een slimme kerel en prettige sparringspartner.

Olaf Arkauer
Olaf Arkauer
Eigenaar Suite 702
COO Snappcar

Ewoud hielp ons in slechts een paar sessies met het vinden van impactvolle verbeteringen in onze retentiefunnel.

Christoph van der Klaauw
Christoph van der Klaauw
COO Snappcar
DoubleSmart

Met Ewoud's diepgaande kennis en lekkere tempo van nieuwe informatie, genoten we van elke sessie.

Menno van Gerven
Menno van Gerven
DoubleSmart
CEO Springlab

Uit de sessie met Solid Growth heb ik concrete, waardevolle inzichten gehaald, die me meteen hebben geholpen om mijn klantervaring te verbeteren en mijn conversie te stimuleren.

Marloes van Gasteren
Marloes van Gasteren
CEO Springlab
Growth Marketeer at De Strategiefabriek

Zelfs nu, een paar jaar later, raadpleeg ik Ewoud over dit onderwerp. Ik werk heel graag met Ewoud en hij is altijd een inspiratiebron geweest.

Joël Monté
Joël Monté
Growth Marketeer at De Strategiefabriek
Ecommerce Manager bij Decathlon

Het maakt niet uit welk algemeen doel je wilt bereiken, de aanpak van Ewoud helpt enorm bij het identificeren van zakelijke groeikansen.

Jesper Elders
Jesper Elders
Ecommerce Manager bij Decathlon

Klanten die je voorgingen

Veelgestelde vragen