Real-time dashboard & reporting

We bouwen de essentiële dashboards die iedere e-commerce manager nodig heeft. De data zijn real-time beschikbaar, zodat je er op dagelijkse basis op kunt sturen. We kijken maandelijks met je mee om de belangrijkste metrics bij te houden én bij te sturen als we niet in lijn met de doelstellingen zijn.

Zonder dashboard ben je als een kapitein zonder kompas. Je dobbert wat rond en hebt geen idee of je nog de juiste kant op gaat. Met onze dashboarding heb je een cockpit waar alle essentiele informatie beschikbaar is. Zakt verkeer weg? Dan zie je dat op dagelijkse basis. Of als een campagne te duur aan het worden is, valt dat meteen op.

Met onze real-time dash boarding krijg grip op je webshop, zodat je harder kunt groeien en in ieder geval geen verlies maakt.

Essentiële e-commerce dashboards, aangepast op je voorkeur

We bouwen de essentiële dashboards die iedere e-commerce manager nodig heeft. De data zijn real-time beschikbaar, zodat je er op dagelijkse basis op kunt sturen. We personaliseren de dashboards voor jouw webshop. We hebben een uitgebreide collectie van essentiële e-commerce dashboards en deze passen we aan naar jouw voorkeur. Zo staat er een dashboard dat werkt voor je én vertrouwd aanvoelt.

Solid richt alles voor je in

Geen zorgen als je niet weet welke metrics je zou moeten meten. Wij bouwen een dashboard voor je met de belangrijkste metrics en leggen uit waarom we deze willen meten. Samen bepalen we of je nog meer data wilt verzamelen. Zo leer je over tijd steeds beter met je eigen data om te gaan. 

Als een koppeling niet werkt, dan fixen we dat. Custom koppelingen zijn te maken, maar hier vragen we wel meerwerk voor als hier wijzigingen in zijn. Veel tools worden ondersteund.

Uitleg aan je team en we staan klaar voor vragen

Iedereen in je team krijgt toegang tot de dashboards, zodat we met z'n allen data-gedreven gaan werken. Natuurlijk geven we eerst een uitleg hoe de dashboards gebruikt moeten woden en waar de data vandaag komen. Ons doel is dat zelfs de stagiaires hiermee kunnen werken.

Wekelijkse meeting waarin we de data voor je analyseren

Laat Solid Growth de analyses doen en op weekbasis delen wat ons opvalt. We delen dit in video's, zodat je dit met je hele team kunt delen. Zo gaan data steeds meer leven.

Niet iedereen hoeft de analyses te (kunnen) doen.

Krijg alle neuzen dezelfde kant op met de juiste metrics and doelstellingen op één dashboard.

Niet meer inloggen in 10 verschillende platforms, maar alle data op één plek bij elkaar: omzet data, advertentiekosten, funnel metrics, AOV en email performance. Alles is in real-time beschikbaar voor jou en je team. In een oogopslag monitor je alle belangrijke metrics. Dat geeft overzicht. We personaliseren jouw dashboards met de data die voor jou belangrijk zijn.

Bespaar tijd door alle data op één plek te hebben

Alle data staan op één plek, zodat je overzicht hebt. De belangrijkste metrics én de onderliggende knoppen om aan te draaien staan in één overzicht. Niet meer 5 verschillende platforms openen, maar alles op één plek. Iedereen in je team gaat werken de met data in hun dagelijkse werk.

Integraties met honderden tools mogelijk

Integraties mogelijk met al jouw favoriete tools: Bol.com, Shopify, Google Ads, Meta Ads, Marktplaats ads en nog veel meer.

KPI alerts

Samen met jou bepalen we de doelstelling per KPI. Je ontvangt alerts als de doelstellingen behaald zijn (of juist niet).

Wat als een koppeling niet werkt in dashboard?

De dashboarding werkt perfect en jullie webshop begint beter te draaien. Jullie besluiten het aantal acquisitie-kanalen uit te breiden en marketplaces mee te nemen in de strategie. Die data wil je ook inzichtelijk hebben. Gedurende onze samenwerking zijn wij altijd bereikbaar om je dashboards uit te breiden of juist te versmallen. Net wat jij nodig hebt.

Veel gebruikte dashboards die we voor je kunnen bouwen

Google Analytics Dashboard

Shopify Dashboard

Online Sales (Shopify + Facebook + Google Analytics)

WooCommerce Dashboard

Conversion & Loyalty Analytics

Product Overzicht

Funnel overzicht

Ecommerce volledige funnel

Inventory Management

Order Management

Real-time dashboard & reporting
Real-time dashboard & reporting
Real-time dashboard & reporting
Koen Triangle image
Laten we samen werken aan de groei van jouw webshop. Plan direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.
Solid Gray triangle background

Zonder dienst

Met dienst

Solid Gray triangle background

Gerelateerde artikelen

e-commerce operating system in Notion

Onze manier van werken

Onze samenwerking start met een audit. We checken waar jullie nu staan en implementeren vervolgens onze checklists en playbooks om snel meters te maken. Aan het einde van het eerste half jaar webshop management staat alles als een huis en werken we proactief vooruit.

1

Maand 1

We analyseren de huidige gang van zaken, identificeren quick wins en plannen uren in om de webshop klaar te maken voor een maandelijkse controle.
2
5

Maand 2 - 5

We voeren maandelijkse checks uit, creëren ritmes en nemen je team mee in dit proces. Deze aanpak zorgt ervoor dat jullie in één rechte lijn doorgroeien naar level drie en vier.
6

Maand 6

We hebben een solide fundering neergezet voor webshop management. Level 5 is bereikt. De ritmes zijn duidelijk, alles in de webshop staat strak en je interne team werkt mee. Vanaf dit moment stappen wij in een adviserende rol en dragen we de kennis over aan je interne team. We blijven maandelijkse checks uitvoeren in samenwerking met je team.

*Trajecten zijn op abonnementsbasis met een minimale termijn van 3 maanden, daarna is onze samenwerking maandelijks opzegbaar.

Partners gingen sky high door ons Solide Fundament.

65% van onze klanten heeft haar omzet verdubbeld in de eerste 6 maanden. Je wilt dat niet van ons horen, maar van hen.

Eigenaar Suite 702

Ewoud is een slimme kerel en prettige sparringspartner.

Olaf Arkauer
Olaf Arkauer
Eigenaar Suite 702
COO Snappcar

Ewoud hielp ons in slechts een paar sessies met het vinden van impactvolle verbeteringen in onze retentiefunnel.

Christoph van der Klaauw
Christoph van der Klaauw
COO Snappcar
DoubleSmart

Met Ewoud's diepgaande kennis en lekkere tempo van nieuwe informatie, genoten we van elke sessie.

Menno van Gerven
Menno van Gerven
DoubleSmart
CEO Springlab

Uit de sessie met Solid Growth heb ik concrete, waardevolle inzichten gehaald, die me meteen hebben geholpen om mijn klantervaring te verbeteren en mijn conversie te stimuleren.

Marloes van Gasteren
Marloes van Gasteren
CEO Springlab
Growth Marketeer at De Strategiefabriek

Zelfs nu, een paar jaar later, raadpleeg ik Ewoud over dit onderwerp. Ik werk heel graag met Ewoud en hij is altijd een inspiratiebron geweest.

Joël Monté
Joël Monté
Growth Marketeer at De Strategiefabriek
Ecommerce Manager bij Decathlon

Het maakt niet uit welk algemeen doel je wilt bereiken, de aanpak van Ewoud helpt enorm bij het identificeren van zakelijke groeikansen.

Jesper Elders
Jesper Elders
Ecommerce Manager bij Decathlon

Klanten die je voorgingen

Veelgestelde vragen

Wat als een koppeling niet werkt in dashboard?
Kan ik deze dienst ook los afnemen?
Wat als een koppeling niet werkt?