Schedule a meeting
Transpack

Volledige Klaviyo opzet en configuratie voor B2B webwinkel Transpack Packaging.

Transpack Packaging moest het voor onze samenwerking vooral hebben van naamsbekendheid, bestaande relaties en paid search. Retentiemarketing werd nog niet toegepast, dus veel bestaande klanten werden niet aangemoedigd om vaker terug te komen. Door de samenwerking met Solid Growth gebeurt dit nu wél.

Transpack Packaging

Transpack Packaging is een groothandel met webwinkel in verpakkingsmateriaal en opereert in het Verenigd Koninkrijk. Klanten nemen de producten mee in hun oplossingen voor de eindklant. Van verpakkingen voor voeding tot de kartonnen dozen die we allemaal kennen als we bestellingen plaatsen, Transpack regelt het voor haar klanten.

Over het merk

Transpack biedt met een B2B webshop verpakkingsmateriaal aan in het Verenigd Koninkrijk.

website klantTranspack
Solid Team
de oprdracht

Wat we hebben gedaan

Solid Growth heeft voor Transpack een basic opzet gerealiseerd in Klaviyo en door middel van campagnes het nieuwe systeem opgewarmd. Hierdoor komen toekomstige e-mails in de inbox van klanten terecht en verhoogden we direct de omzet.

uitgelicht

WELCOME FLOW

De welcome flow had een duidelijk doel: mensen kennis laten maken met Transpack. Omdat dit een B2B case betreft, hebben we geen kortingen weggegeven en zijn we ons echt gaan richten op het bouwen van de relatie.

uitgelicht

CAMPAGNES

Met verschillende campagnes hebben we het account weten op te warmen en hebben we de kerstperiode voor Transpack afgetrapt. Met open rates boven de 50% werden deze goed ontvangen door contacten.

uitgelicht

CHECKOUT ABANDONMENT FLOW

Goed getimede reminders om te voorkomen dat we klanten verliezen. Verpakkingen zijn voor veel klanten een 'bijzaak', waardoor andere ad-hoc taken voorrang krijgen. We voorkomen het verlies van deze orders met de checkout abandonment flow.

No items found.
No items found.
No items found.

Other Case Studies

Read more examples of how we helped companies with operations and automations.

Vrijblijvend gesprek?

Koen van Hooren

Co-founder

We stellen je vragen om te zien waar de kansen liggen, welk pakket bij jouw situatie past en of er een match is tussen ons.

Retentie-marketing voor webwinkels met pit

Laat ons je helpen om de retouren te verlagen, herhaal-aankopen te verhogen en dus op een structurele manier je omzet te laten groeien.

Gericht op omzetgroei, niet gedacht vanuit één kanaal
Met 10 jaar ervaring in e-commerce zijn wij een krachtige partner in de executie
Wij snappen jouw branche en denken met je mee.