Schedule a meeting
Stone & Tile Company

Volledige Klaviyo opzet en configuratie voor webwinkel in tegels Stone & Tile Company Ltd.

The Stone & Tile Company is een webwinkel met aardige staat van dienst in het Verenigd Koninkrijk. Zij hebben ons benaderd om een retentiemarketing strategie op te zetten middels Klaviyo, zodat ze geen klanten meer verliezen en inactieve klanten geheractiveerd kunnen worden. Ontdek hoe wij hen hebben geholpen.

Stone & Tile Company

Welke Brit, Schot of Welshman zijn of haar huis mooier wil maken, kan The Stone & Tile Company niet ontgaan. Met een ruim aanbod aan tegels maakt het bedrijf al meer dan 10 jaar naam voor zichzelf. Ze leveren direct aan huis en hebben op sociale media meer dan 14.000 volgers.

Over het merk

Stone & Tile Company biedt tegels aan voor zowel binnen- als buitenshuis in het Verenigd Koninkrijk. Gekenmerkt door uitstekende prijzen in combinatie met een uitmuntende klantenservice.

website klantStone & Tile Company
de oprdracht

Wat we hebben gedaan

Solid Growth heeft Klaviyo voor The Stone & Tile Company opgezet en het systeem geconfigureerd, zodat de conversie op de website verhoogt, een deel van misgelopen omzet teruggehaald wordt en de ervaring na een aankoop verbeterd is. Dat vergroot dan weer de kans op mond-tot-mondreclame, wat erg prettig is in een branche waar klanten vaak maar één keer kopen, zo kunnen ze toch meer waarde halen uit één klant.

uitgelicht

WELCOME FLOW

In de welcome flow hebben we de nadruk met name gelegd op een stukje service, herkenning en social proof, omdat dit een product is met een langer beslissingsproces. Klanten willen graag weten wat ze van het merk kunnen verwachten en inzien dat tientallen anderen positief zijn over het bedrijf en de kwaliteit van de tegels.

uitgelicht

CHECKOUT ABANDONMENT FLOW

Goed getimede reminders om te voorkomen dat we klanten verliezen na zo’n lang beslissingsproces. De tweede mail maakten we text-based om het nog persoonlijker over te laten komen.

uitgelicht

SAMPLES FLOW

Een speciale flow voor klanten die samples aanvragen van tegels, om ze te bewegen richting een aankoop. Deze flow hebben we voorzien van social proof om potentiële klanten ervan te verzekeren dat dit de juiste keuze is.

No items found.
No items found.
No items found.

Other Case Studies

Read more examples of how we helped companies with operations and automations.

Vrijblijvend gesprek?

Koen van Hooren

Co-founder

We stellen je vragen om te zien waar de kansen liggen, welk pakket bij jouw situatie past en of er een match is tussen ons.

Retentie-marketing voor webwinkels met pit

Laat ons je helpen om de retouren te verlagen, herhaal-aankopen te verhogen en dus op een structurele manier je omzet te laten groeien.

Gericht op omzetgroei, niet gedacht vanuit één kanaal
Met 10 jaar ervaring in e-commerce zijn wij een krachtige partner in de executie
Wij snappen jouw branche en denken met je mee.