Schedule a meeting
Prept

Volledige Klaviyo opzet en configuratie voor supplementen webwinkel Prept.

Prept is een Nederlandse startup, gericht op gezonde en makkelijke voeding. Tijdens het opzetten van het merk hebben zij ons benaderd om e-mail flows te bouwen, zodat alles aan de achterkant goed stond voor de bovenkant van de funnel werd gevuld. Ontdek hoe wij hen hebben geholpen aan een goede start.

Prept

Een gezond ontbijt makkelijk maken, dat was de gedachte die Joeri had toen hij Prept oprichtte. Prept is niet alleen de vervanger van je dagelijkse ontbijtgranen, het is een teken van een gezonde lifestyle. Het perfecte begin van je dag. Want als je gezond en makkelijk begint, snoep je gedurende de dag minder snel. Met eigen ontbijtgranen en digitale producten als trainingsschema's en coaching helpt Prept klanten vitaler worden.

Over het merk

Begin je dag goed met Prept! Het merk heeft eigen ontbijtgranen die gezonder (en lekkerder) zijn dan de producten in de supermarkt. Minder suikers, meer eiwitten, de basis voor een gezonde, sportieve dag!

website klantPrept
Solid Team
de oprdracht

Wat we hebben gedaan

Solid Growth heeft Klaviyo flows ontwikkeld voor Prept. Door deze flows wordt de gehele customer journey ondersteund met marketing automation, waardoor klanten precies op het juiste moment de informatie krijgen die ze nodig hebben. Dit helpt hen richting een (nieuwe) aankoop.

uitgelicht

WELCOME FLOW

In de welcome flow hebben we bewustwording gecreëerd door de vergelijking te maken met ontbijtgranen die in de supermarkt verkrijgbaar zijn. Klanten bleken vooral op te zien tegen het bereiden, dat bezwaar hebben we voor nieuwe potentiële klanten getackeld door te laten zien hoe je Prept in 30 seconden bereidt.

uitgelicht

POST PURCHASE FLOW

Onze proactieve benadering in de fase na de aankoop heeft het gebruik van de ontbijtgranen gestimuleerd, terwijl het benoemen van digitale producten voor meer terugkerende klanten heeft gezorgd.

uitgelicht

REPLENISHMENT FLOW

Met behulp van data-analyse konden we klanten op tijd herinneringen sturen wanneer ze (waarschijnlijk) bijna door hun voorraad heen waren om deze aan te vullen.

Joeri Horijon
Eigenaar

Via LinkedIn kwam ik in aanraking met de expertise van Koen. Na zijn posts en website bekeken te hebben was ik overtuigd van zijn kwaliteiten en was ik benieuwd hoe hij dit bij Prept zou aanpakken. Wat mij vrij snel positief opviel, is dat Koen direct probeert mee te denken bij problemen en kansen die zich voortdoen. Solid Growth is pro-actief, denkt out-of-the-box en dat levert nieuwe kansen op voor mijn merk.


Op communicatie blinken ze uit. Je weet wat er speelt en wat er gaat gebeuren. Iedere vrijdag wordt er een mooi overzicht gestuurd over alle actiepunten die afgerond zijn en wat erop de planning staat voor de daaropvolgende week.


Heel tevreden over deze samenwerking.

No items found.
No items found.
No items found.

Other Case Studies

Read more examples of how we helped companies with operations and automations.

Vrijblijvend gesprek?

Koen van Hooren

Co-founder

We stellen je vragen om te zien waar de kansen liggen, welk pakket bij jouw situatie past en of er een match is tussen ons.

Retentie-marketing voor webwinkels met pit

Laat ons je helpen om de retouren te verlagen, herhaal-aankopen te verhogen en dus op een structurele manier je omzet te laten groeien.

Gericht op omzetgroei, niet gedacht vanuit één kanaal
Met 10 jaar ervaring in e-commerce zijn wij een krachtige partner in de executie
Wij snappen jouw branche en denken met je mee.